Mikala

Indrazneste sa vizezi

Apple Card cu 3% cashback

Celebra companie Apple a anuntat lansarea unui card pentru iPhone compatibil cu Wallet App. Acesta va fi disponibil incepand cu vara 2019.

CEO Apple Tim Cook a anuntat ca anul acesta Apple Pay va ajunge la 10 bilioane de tranzactii. Pana la sfarsitul anului Apple Pay va fi disponibil in 40 de tari.

Apple Pay are o popularitate de 70% in Statele Unite si este in crestere. Cu toate acestea cea mai mare popularitate a Apple Pay este in Australia, procentul fiind de 99%.

Info Despre Apple Card

Dupa inregistrare poti accesa Apple Card din Wallet App. Daca faci click pe card poti vedea ultimele tranzactii, ce sold ai si ce cheltuieli ai avut pe diverse categorii.

La fiecare tranzactie primesti prin cashback 2% fara sa astepti pana la sfaritul lunii. Contul este creditat la sfarsitul fiecarei zile. Pentru comercializarea produselor Apple procentul este 3%.

Plasticul a fost realizat in parteneriat cu MasterCard. Acesta este realizat din Titanium si va avea numele tau gravat. Difera de celelalte carduri prin faptul ca nu va are numar, data de expirate, cod CVV sau semnatura.

Comisioane

  • fara comisioane lunare
  • fara comisioane anuale
  • fara comisioane internationale
  • fara comisioane pentru depasirea limitei
  • etc..

Apple Card

 

Vezi si alte noutati

 

Da-i share sa vada si prietenii tai !