Mikala

Indrazneste sa vizezi

Azi s-au construit 3 autostrazi

Sa-mi fie cu iertare titlul, dar nu aveam loc sa-l scriu pe tot. O fac acum:

Senatorii au adoptat azi construcția a 3 noi autostrazi (aplauze)

Sa vedem cand s-a mai intamplat asta. Pai dupa promisiunile anuale de construire a sute de km, taierile de pangligi stau cam asa: in 30 de ani s-au construit cateva sute de km dupa planurile din 66′. Ma rog, s-au dat banii pe alte studii, s-au schimbat stampilele, ca va dati seama, campia este aceeasi, muntii nu s-au schimbat .. de ministri nu zicem nimic.

Sa vedem numa cateva articole:

M-am saturat sa scriu despre ele. Nu avem oameni cu coloana vertebrala sa vina sa zica AM FACUT !, numai papagali care promit marea cu sarea si prostii pun botu’ la toata vrajeala de la tv si manipularile de pe internet. In caz ca nu stiati de curand Facebook a inchis 30 de pagini care manipulau cu mizerii. Eu nu am preferinte politice, dar ma intreb asa ca un observator:

  1. De ce le-au inchis domne ? de corecte ce erau ? Sau si Facebooku’ face parte din statul paralel ?
  2. De ce s-a nimerit tocmai de la psd ? De ce nu a inchis de la PNL de exemplu ? Sau USR …

Sigur Tsukenberg asta are ceva cu Dragnea si nu-l lasa sa construiasca autostrazile ..

Despre cele 3 autostrazi

Mai are rost sa va dau detaliile ? O sa le vedeti terminate ca si pe restu ..

Cum ma sa ajungi mai repede la destinatie, adica din punctul A in punctul B, printr-o albie de rau decat pe DN (drum national). Care drum, la asta ma gandeam si eu. Vai mama ei de natie.

Cine nu a vazut Autostrada secreta de pe Valea Oltului:

autostrada-secreta-de pe valea oltului
autostrada-secreta-de pe valea oltului

Romania vrea autostrazi

O noua autostrada este Autostrada Estului care leaga orasele Galați, Braila, Buzau si Ploiesti. Termenul de finalizare ar trebui să fie de cel mult 4 ani, începând cu 1 ianuarie 2019, adica autostrada ar trebui terminată pana la finele anului 2022.

Alt proiect este Autostrada Nordului intre Baia Mare si Suceava cu termen de realizare de 4 ani. Deja cand vad termenele astea ma bufneste rasul. Bucurestenii au modificat mesajele incat sa corespunda realitatii de astazi dupa cum urmeaza:

mesaje_noi_la_metrou
mesaje_noi_la_metrou

Va aducem la cunostinta pe aceasta cale ca distrusul transportului este domnul CUC, un nume predestinat, la fel de mare ca si numarul de km de autostrada construiti in 2019.

Daca vreti sa-i transmiteti un mesaj cand il vedeti asa arata acest organ degeaba al ministerului transportului ca vorba aia .. care transport ..

razvan_cuc_distrusul transportului
cuc

 

Citeste si Romania, cea mai frumoasa tara din Europa

 

Da-i share sa vada si prietenii tai !