Mikala

Indrazneste sa vizezi

Barbatul fara burta e ca femeia fara tate

Cand vezi cate-o stire din asta e ca si cum ar spune un mare invatat “Sa fie bine sa nu fie rau” sau “Iarna nu-i ca vara”.

Da cum ti-ai dat seama prietene ?

Mai tineti minte reclamele cu Dorel ? Mi-au placut la nebunie. Pentru cine are ocazia sa priveasca meseriasi la lucru ceva waw. Cu cat sunt mai multi cu atat e mai interesant. O discutie contradictorie intre doi meseriasi este ca un schimb de replici intre Trump si Putin.

 – Yo mama so fat that she gave Draclua diabeties

Am preluat gluma din intrecerile cu negri Yo mama is so fat … Inseamna: mama ta este asa de grasa incat Dracula a facut diabet.

Astia sunt genul de oameni care te lovesc cu rime si expresii care ii avantajeaza cum este cea din titlu. Si cand spun ce spun pun atata pasiune incat ceilalti raman de-a dreptul fascinati. Daca are ca argument si vreun studiu care implica experti, cercetatori sau savanti esti terminat.

“Conform unui studiu citat de dailymail.co.uk, trei din patru femei (75%) aleg un bărbat grăsuţ, decât unul musculos. “

E normal. In UK 75% din oameni sunt grasuti (din care proabil 25% grasi si 25% obezi). De unde sa aleaga saracele femei cat malu’ alti barbati  ?

E ca si cum spui “majoritatea populatiei prefera masinile ieftine”. Mai mult ca sigur si-ar dori Lambo, sau Ferrari, dar daca nu si permit ce sa faca ? Aleg si ei dupa posbilitati. La fel si barbatii cu burta. S-ar uita unu cu patratele la o pitipoanca grasa cu vergeturi ?  Dupa ce ca nu stie sa deschide gura mai merge si ca o rata in calduri..

” Chiar dacă femeile au fantezii noaptea cu bărbaţii care arată foarte bine, foarte puţine au curajul de a se culca cu unul dintre ei. Motivul este ca ar avea o reţinere când s-ar dezbrăca în faţa unui bărbat cu un corp bine tonifiat” 

Cine te tine sa-ti tonifiezi fizicul ? Nu tre sa faci sala 15 ani sa arati ca Schwarzenegger, dar umpic de decenta nu strica..

fata grasa se sculpteaza baiat gras se sculpteaza

Adevarul este ca de ce sa-si miste fundul sa cateva luni sa dea surplusul jos cand poate sa zica de fiecare data ca o persoana inteleapta:

Barbatul fara burta e ca femeia fara tate

Mi se par haiosi unii “grasuti” cum se incurajeaza ei ca femeile bune ii aleg pe ei.

– Tu esti ok, adica putin pufos, rotund, fluffy, esti ca un ursulet. Dar nu ca grasu ala de Gica. Ala e obez frate..

Strugurii sunt acrii pentru multi. Si nu pentru ca ar fi prea sus, ci pentru ca nu ajung la ei din cauza burtii.

Daca vreti sa va amuzati pe tema asta puteti intra pe articolul lui cetin. Iata o fraza:

“Grăsunii ştiu că cel mai mare inamic al lor e un bărbat cu corp lucrat la sală, abdomen format din 6 pătrăţele, bicepşi cât capul unui porc matur şi trapez cât aeroportul Băneasa cu tot cu zonele limitrofe.  …un grăsun întotdeauna îşi va da în pat silinţa mult mai mult decât adversarul său. Grăsuţii, din cauza burţii, nu pot adopta poziţiile clasice în pat. Adică e destul de dificil să faci o poziţie a misionarului, când tu ai burta rotundă ca o emisferă. ”

Silinta probabil si-o va da, dar nu-l ajuta cu nimic.

Si fetele saracele ce sa zica sa apere morsa ?

  • e sexy prin atitudine
  • iti dai impresia ca te pot apara in orice situatie
  • la interior e un tip sensibil

Cum de nu m-am gandit la asa ceva ? Sa nu credeti ca nu stiu cum e sa fi mult. Am avut 125 de kg acum cativa ani. Faceam 3 minute pana la sireturi ..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.