Mikala

Indrazneste sa vizezi

Bicicleta electrică pentru livrări la domiciliu

Producătorul român de biciclete electrice BizzeBikes lansează o bicicletă electrică pentru livrări la domiciliu, produsă în România, la Piatra Neamț. Denumită Bizze Delivery, bicicleta este destinată pieței de livrări la domiciliu din Europa.

Bizze Delivery – cel mai nou model de biciclete electrice produs în România

delivery bike
delivery bike

Livrările pe bicicletă au o creștere spectaculoasă în toata Europa și estimez că în viitorul apropiat livrările la domiciuliu se vor face în proportie de 80% cu bicicleta. Start-up-uri de success, precum Foodora, Deliveroo sau Uber Eats, sunt deja prezente în marile orașe europene, validând eficiența unui astfel de sistem de livrare.

Prin lansarea Bizze Delivery, bicicleta electrică pentru livrări, venim în întâmpinarea pieței de livrări pe bicicletă, oferind un vehicul special conceput pentru acest serviciu

Bizze Delivery nu necesită deținerea unui permis de conducere, nu trebuie înmatriculată, permițând accesul proprietarilor de afaceri la un segment nou de angajați, un nou tip de “livrator, nerestricționat de limita de vârstă ori de deținerea unui permis de conducere.

Acesta din urmă poate folosi cu ușurintă un vehicul de livrare electric, ce preia cu până la 90% efortul depus pentru deplasare, dublând astfel capacitatea de livrare zilnică, comparativ cu o bicicletă fără motor.

Electric-bike
Electric-bike

Cu o autonomie de până la 150 de km/ zi, o singură bicicletă Bizze Delivery salvează un buget estimat de 1.500 lei în fiecare lună, care poate însemna salariul angajatului sau poate fi destinat promovării afacerii

Prețul unei biciclete electrice pentru livrari pornește de la 1.700 Euro și poate ajunge până la valoarea de 2.600 Euro fără TVA, în funcție de specificațiile tehnice solicitate. Vorbim de un cost de achiziție mult mai mic față de un scuter sau o mașină. Beneficiile sunt numeroase și ne-am bucura să vedem un interes crescut pentru un astfel de produs și în România.

Momentan am contractat precomenzi din Olanda, Germania, Spania și Franta și intenționăm să ne dezvoltăm rețeaua de distribuție în cât mai multe țări europene

Bicicleta electrică Bizze Delivery este limitată la o viteză de 25Km/h, facând parte din clasa Pedelec, reglementată la nivel european, și poate fi echipată cu GPS pentru controlul întregii flote și cu o gamă variată de cutii, genți și accesorii specifice livrarilor.

Mai multe pe site-ul de biciclete electrice Bizze.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.