Mikala

Indrazneste sa vizezi

Campanie Kaufland Homosexualitate

Am auzit ceva prim media dar nu am dat importanta pentru ca nu era ceva serios, dar se pare ca ar exista o campanie promovata sau sustinuta de Kaufland. Din cate am inteles campania are ca scop influentarea copiilor de 10-12 ani si a parintilor ca sexualitatea practicata de 2 eroi de basm este ceva ok.

Lasa-ne copiii in pace!“, scria pe bannerul afisat de tineri.

Nu am inteles prea multe din sursele gasite, dar era si o pagina care are legatura cu biserica, poate chiar asta era scopul, ca nici popii nu sunt usi de biserica.

Asociația „Tineri pentru Tineri” desfășoară proiectul „Pentru fete și băieți”, prin care 150 de diriginți de la clasele a șaptea și a opta sunt instruiți să coordoneze activități cu elevii despre educație sexuală, numită eufemistic „sănătatea reproducerii”.

Si problema ar fi ca in paralel cu acest program s-ar desfasura si programul de la kaufland.

Protestul din Kaufland Dristor arata cam asa

campanie impotriva kaufland
campanie impotriva kaufland

Acuma .. daca vorbim de mizerii de povesti aduse de afara cu Tozo si Rozo nu prea-mi plac.  Tozo și Ova sunt noii eroi de basm al copilăriei sexualizate. Sa se destrabaleze in germania de unde este kauflandu, noi avem povestile romanesti cu 10 clase peste Mozo si Bozo.

Cica nu ar fi prima data, ca Androneasca e luata prin surprindere, neprihanita si nevinovata

Ce s-a intamplat cu povestile lui Creanga ? Alea nu mai sunt bune fa doamna Andronescu ?

 

Campanie Kaufland Homosexualitate

sursa.facebook.com/253892678876104/videos/vb.253892678876104/417028159070531/?type=2&theater

Ne prostim pe zi ce trece. Cine dracu aproba toate prostiile astea in scoli ? Cumva ministrul ala al educatiei despre care se spune ca a distrus scolile de meserii si acum e repus in functie ? Pai, daca e asa, are logica fratilor. Mai multe detalii aici sau aici

 

Citeste si despre vaccinare 2019

 

 

Da-i share sa vada si prietenii tai !