Mikala

Indrazneste sa vizezi

Canabilul poate fi legal in Romania !

Ministrul finantelor Eugen Teodorovici a anuntat ca la ministerul sanatatii se poarta discutii in directia legalizarii canabisului in vederea tratarii bolnavilor, in scopuri medicinale.

Daca ma intrebati pe mine canabisul este un medicament confirmat de mai multi ani si administrat corect are efecte benefice.

Ministerul sanatatii inca nu a anuntat nimic in acest sens momentan, dar in alte tari este deja folosit cu succes. Despre partea folosirii lui pentru “recreere” si alte scopuri ‘nea Teodorovici nu a dat nici un raspuns.

frunza de canabis
frunza de canabis

Si la cum se misca lucrurile in Romania, vezi constructia de autostrazi de exemplu, sigur o sa se vorbeasca cativa ani pe acest subiect si eventual o sa se implementeze dupa inca alti cativa.

In momentul de fata este interzis fumatul si cultivarea la domiciliu, DAR nu exista nici o reglementare in tratarea anumitor afectiuni. si la fel, nu exista nici o reglementare UE referitoare la introducerea pe piata a medicamentelor pe baza de canabis.

Dragilor, daca aveti nevoie de canabis pentru tratament mergeti linistiti in alta tari, dupa posibilitati, pentru ca in Romania nu cred sa vedem asa minune prea curand. Noi nu avem disponibile medicamente banale uzuale pentru amaratii care se opereaza zilnic prin spitale sau la medicii de familie, d-apoi raritati de genul ..

vise maica vise ..

 

Citeste si Poveste de craciun

 

Da-i share sa vada si prietenii tai !