Mikala

Indrazneste sa vizezi

Cu drag de la Iordache

Nu este o noutate ca dupa o anumita varsta o iei razna. Cu cat ai mintea mai rara cu atat se intampla mai repede.

Cu astfel de declaratii in parlamentul Romaniei si gesturi obscene mai ai decenta sa ocupi acest post ?

Dar nu e vina lui ca nu are cum sa-si dea seama ca e bolnav. Colegii de partid sunt de vina daca nu iau masuri.

Ai vazut vreun nebun sa recunoasca_ca e nebun ? Asa si cu Florica, s-a dus ..

florin iordache
florin iordache

Stimabilul este unicul, inconfundabilul si inegalabilul Florin Iordache, seful comisiei speciale pentru legile justitiei.

(aplauze)

Dragilor din pacate se confirma ce a spus Dr. Iulian Stoenescu despre Decimarea Romaniei (un video impresionant pe care il recomand). Cand puterea de munca si oamenii intregi la cap pleaca afara cine sa ramana in tara ? nea Florica

Domnu de mai sus a afirmat tare si raspicat de la tribuna parlamentului “vom merge mai departe cu toata opozitia CE”. El si pesedeu’ contesta raportul MCV si nici nu prea pe lasa de restu. Pare din ce in ce mai evident ca ii intereseaza interesele personale sau comune printre care si scaparea lui Liviu Dragnea de puscarie.

Cu alte cuvinte ne doare-n cot de voi si de parerile voastre bai prostilor ! Nu ne intereseaza de altii, nu ne intereseaza alte pareri, noi avem treaba noastra, lasati-ne in pace.

 

Ce este cel mai grav este cine face acest lucru. Nu vine unu de pe strada ci tocmai şeful comisiei speciale pentru legile justiţiei. Unde ? mai conteaza ? Nu e de mirare ca dupa demiterea a 2 pesedisti (Tutuianu si Marian Neacsu) mai pleaca inca 3 chipurile “pucisti”. Mai multi primari PSD anunta demisii si miting.

puie msd
puie msd

Suparat ca UE nu e de acord cu schimbarea legilor justitiei cum vor psdistii ..  aaa.. pardon, cum vor acesti guvernanti de doi bani unii (destul de multi) condamnati penal care ne arata cat de mult ne respecta. Pentru ei nu exista opozitie.

In 2004 nu stia cum sa faca sa fie ales. Abia poate sa vorbeste. Votati pentru “o agricultura europeana”. Sa mori tu ? Acu nu mai e buna agricultura europeana ?

 

Concluzii

Cum sa nu ii iubesti pe PSD-isti cand mii de oameni le da .. dupa gestu lu Iordache ce nu le da :)) ..

Deci cum ziceam, nu sunt nici de partea lor cu un condamnat penal in functie si nici de partea lu ala norocosu ala cu multe case cumparate din meditatii.

ce cazuse psd de la 40% la 20% in sondaje, mai au putin si intra pe minus in halul asta. Si stii ce-ar fi culmea ? Sa iasa si mandatul urmator !

Initial dupa o perioada de cand am creat acest blog am zis ca nu scriu despre politica, sa fie bine sa nu fie rau. Dar cand vad cata prostie este in creierul acestei tari, Parlamentul Romaniei, in partidul de la guvernare si nu numai, ma bufneste atat rasul cat si plansul. Nici nu stiu cu care sa incep.

 

  • nea Florica du-te tare
  • Esti frumos dar n-ai scapare
  • Semnul ce ne-ai aratat
  • Te face handicapat

 

Citeste de unde vine mesajul “puie msd”

Vezi si de ce guvernul nu vrea autostrazi !

 

Da-i share sa vada si prietenii tai !