Mikala

Indrazneste sa vizezi

Cum sa-ti bati corect femeia

Hai sa ne amuzam sa fie bine sa nu fie rau.


Disclaimer ! Nu incercati asa ceva acasa ! Aceste fapte sunt relatate sub forma de pamflet !


Acum ca ne-am lamurit o prima observatie ar fi ca nu trebuie neaparat sa fie sotie !

Despre batut femeia, sexul slab am vazut destule pana acuma, de auzit nu mai spun. De la negresele (si negrii, dar despre ei nu vorbim acum) din America si pana la femeile din Orientul, in special cele din orientul mijlociu si nu numai.

Am auzit de curand o faza care m-a pus pe ganduri toata ziua in care un fost coleg de facultate s-a dus in vacanta la arabi cu sotia. Intamplator un arab observandu-i pe cei doi se apropie de sotsi il intreaba:

– Cate camile vrei pentru femeia ta ?

Cam asa a sunat intrebarea fara sa denaturez sensul. Cred ca l-a pus si pe el pe ganduri cateva secunde. Daca la noi sau in tarile vestice exista compasiune pentru sufletele vii ca, oamenii sau animalele, in tarile arabe femeia pare sa fie totuna cu o marfa obisnuita. Sunt curios cum se procedeaza. Se face schimb pur si simplu sau se face contract de vanzare-cumparare. (eventual serie se sasiu, garantie, etc.. mai stii ..)

Daca stam bine sa ne gandim vaca da lapte, porcul da carne, oaia da lana, femeia ce da ? (in afara de dureri de cap). O sa spuneti ca sunt asa si pe dincolo.. dar daca judecam dupa legile musulmane ….

muslim-topless-woman
muslim-topless-woman

Poza face parte dintrun manifest al femeilor musulmane. Daca dati un search dupa cuvintele de sub poza o sa vedeti mai multe poze pe google.

Sunt curios ce perceptie au acesti oameni despre femeie. Pe unde o situeaza ei in raport cu restul lucrurilor si fiintelor. Este o masina de facut copii, o chestie neascultatoate care trebuie batuta corespunzator. Pote fi un animal de companie care cum ti-l cresti asa il ai. hu da fac nouz ..

In comunitatile musulmane femeile trebuiesc batute în asa fel incat corectia aplicata sa fie eficientă si corecta. Autorii cartilor de etica islamica explica ce sotie merita sa fie batuta, cu ce anume trebuie sa fie batuta, unde anume trebuie lovita si ce trebuie sa i se spuna acesteia in timp ce este batuta.

Deci nu se bate oricum ci ca la carte  !

(aplauze)

“Sfaturi” de aplicare practica pentru succesul unei căsnicii in lumea islamica:

Mohamed Kamal Mustafa, autorul cărții „Femeia în Islam” spune: 

“Femeia nu trebuie lovită peste părțile sensibile ale corpului precum este fața, capul, abdomenul sau sânii. Trebuie să se folosească un băț subțire și ușor …. scopul pedepsei este cauzarea suferințelor sufletești…”

Este cat se poate de clar. Se ia un bat si se bate pana i se invineteste sufletul. Intrebarea este cine decide cand sufletul o doare barbatul sau femeia ?

2. Ghazi Al-Shimari, expert în relații familiale, Arabia Saudită:

„Soțul trebuie să-și anunțe soția despre numărul de lovituri ce urmează a-i fi aplicate”.

La fel. N-ai voie sa o bati daca nu ii spui cate bucati ii dai. Nu sunt permise nici mai mult, nici mai putin decat numarul corespunzator de lovituri. Probabil in cazul in care nu sta cuminte la bataie se mai aplica mici corectii de lovituri.

3. H. Bousquet, autorul cărții „Eticheta sexului în Islam”:

„Femeia trebuie bătută și pentru aceasta există un număr vast de metode: dacă femeia este slabă, ea trebuie bătută cu un băț; femeile mai voluptoase pot fi lovite cu pumnul, în timp ce cele grăsuțe, cu palma…”

Deja se complica lucrurile. Se fac cursuri pentru asa ceva ?

4. Emisiunea săptămânală Sharia și viața, canalul Al Jazeera:

„Bătaia nu este la fel de potrivită pentru orice soție. Unele femei interpretează pedepsele fizice ca pe o formă de umilire, în timp ce altele nu sunt împotriva bătăii. Astfel, acestea din urmă pot fi influențate pozitiv prin lovituri, în cazul în care se răzvrătesc împotriva soților”.

Moderatorul emisiunii de la Al Jazeera nu a citit cartea Eticheta sexului in Islam. Acolo spune clar ca exista un numar vast de metode ca sa bati femeia. Le alegi si tu pe cele corespunzatoare ce-i asa greu ?

5. Ghassan Ascha, autorul cărții „Despre supunerea femeii în Islam” considera ca Soțul are dreptul să-și pedepsească fizic soția dacă ea:

– Refuză să facă totul pentru a arăta cât mai atrăgătoare pentru soț;
– Refuză să-i satisfacă preferințele sexuale;
– Pleacă de acasă fără să ceară voie;
– Își neglijează îndatoririle religioase.

Aici este precizat ca “Instrumentul de pedeapsa (parul) trebuie ținut la vedere, pentru ca soția să-l vadă mereu”. A se lua aminte !

6. Muhammad Al’Arifi, autorul instrucțiunilor pentru tinerii musulmani, în timpul unei emisiuni despre viața de familie de la postul LBC TV:

„Există trei tipuri de femei cu care este imposibil să vorbești fără a pregăti parul pentru bătaie.
– Primul tip: femeia care a fost astfel educată. Părinții îi spuneau „Mănâncă!”, iar ea răspundea „Nu vreau!” și ei o băteau pentru asta.
– Al doilea tip: femeia care-și ignoră soțul și-și dă aere de superioritate. În relația cu aceasta, doar bățul ajută.
– Al treilea tip: femeia perversă, care nu-și ascultă soțul până când acesta nu folosește forța. Atunci când o bate, bărbatul trebuie să-i dea de înțeles femeii că a mers prea departe cu comportamentul său. Dar loviturile la față sunt interzise, deoarece vânătăile o pot urâți”.

7. Televiziunea egipteană Al-Nas a avut chiar şi o emisiune pe aceasta temă

Vă vine să credeţi, spunea moderatorul, femeile europene caută în bărbaţii lor elementul protectiv, care să le apere.
Da,a răspuns clericul, “nu contează, ce trebuie să ştiţi este că Allah a binecuvântat femeile cu bătaia”.
“Cu bătaia? Le-a onorat cu bătaia? Cum e posibil aşa ceva?”, întreabă moderatorul.
Da, zice clericul, profetul Muhammad a spus “bate-o, dar nu-i lăsa semne şi n-o face urâtă. Iată cum o onorează, spune profetul. De exemplu, dacă o baţi, nu-i da în faţă, o strici. Dacă o baţi, n-o înjura. O baţi s-o disciplinezi, nu s-o faci de ruşine. N-ai voie s-o răneşti, să-i rupi oasele, să-i scoţi dinţii sau să-i răneşti ochii. Există o etichetă în a-ţi bate nevasta. N-o poţi face, aşa, oricum.

Cum sa-ti bati corect femeia

Iata deci, regulile de batut femeia direct de la sursa:

Concluzii: 

Radem glumim, dar in tarile arabe treaba este destul de serioasa.

O sa termin acest post data viitoare, pana atunci cine doreste sa-si spuna parerea o poate face prin pagina de contact

 

Ca sa trecem la o atitudine pozitive te invit sa citesti cum Cititul, intalnirile cu oameni dragi, muzica buna, ciocolata si dansul ne tin mai sanatosi si voiosi.

Da-i un share sa vada si prietenii tai !