Mikala

Indrazneste sa vizezi

De ce ploua atat de mult

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu a sugerat într-o postare pe Facebookcă Rusia ar fi influențat clima pentru a-și asigura vreme frumoasă pe durata Campionatului Mondial de Fotbal, iar furtunile din România, Grecia și Bulgaria ar fi consecința acestor influențe. Pașcu a fost aprobat de cosmonautul Dumitru Prunariu printr-un comentariu la postarea inițială.

Pașcu s-a remarcat prin alte postări conspiraționiste. În 2017 scria, tot pe Facebook, despre un presupus plan de rupere a României în bucăți.

”A observat cineva că, de două săptămâni de când a început Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, în timp ce în jur, mă refer la noi, la bulgari și la greci avem numai ploaie și furtuni? Doua săptămâni – și vor urma încă două, până la sfârșitul Cupei – Rusia se află încontinuu într-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur într-o zona de presiune joasa”, a scris Pașcu pe Facebook, încheind ironic: ”Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale … ”.

ploaie cu galeata
ploaie cu galeata

Puie MSD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.