Mikala

Indrazneste sa vizezi

Fotbal Feminin in Romania

Hai fetele !

Ma umplu de microbi nu altceva si zau daca o sa-mi para rau.
 
Pana de ceva timp, peste 10 ani oricum, imi placea fotbalul, chiar aveam si noi asa ceva si aveam la ce sa ne uitam. Mai mergea treaba si cand ieseam in europa. De cand s-a stricat treaba si nu mai avem nici echipe, nici stadioane si nici galerii nu-mi mai bat capu.
 
dar .. sarbatorile vin.. si o data cu ele si vestile bune. FRF tinde sa se alinieze cu cluburile din vest unde fetele se lupta deja umar la umar pentru celebra basica. De ce n-ar putea sa faca asta si fetele noastre ? Sa le vedem cum sar la cap, cum baga alunecari, se trag de tricou sau simuleaza. Iti dai seama ce bataie o sa fie pe ele la sfarsitul meciurilor pentru schimbul de tricouri. 
Abonament imi fac !
Mai mult ca sigur ca or sa poarte bustiere, dar chiar si-asa te uiti la bustul lui Christiano Ronaldo si parca o si vezi pe Diana Munteanu schimband tricoul cu Ana Lesko. O echipa completa le-ar contine cel putin pe Corina, Delia, Ana Baniciu, Raluka, Inna, Carmen Negoita, Sandra sau fiica lu Adrian Enache. Cu rezerve precum: Leana Capatana, Maria Chioara, Constanta Constantin Corina Chiriac, Floricica Pasatoarea. Astea sunt cateva jucatoare, va las pe voi sa le descoperiti pe restul. Lasand gluma la o parte sa vedem ..
Ce zice FRF
 
“Fotbalul feminin cunoaste o crestere impresionanta in ultimii ani, nu doar in Romania, ci si la nivel mondial. Iar obiectivul FRF este ca fotbalul feminin sa devina in cel mai scurt timp sportul feminin de echipa cel mai practicat in Romania.”
Si ca sa nu uitam sarea si piperul din fotbalul romanesc imaginati-va injuriile. La toate nivelurile: in teren, cu antrenoarele, ale “baietilor din tribune” si cele de dupa meci.
Imaginati-va un meci pe ploaie sa zicem la Botosani.
fotbal feminin pe ploaie
fotbal feminin pe ploaie
cum bate aut
cum bate aut
echipament feminin fotbal
echipament feminin fotbal
fotbal-feminin-foarfeca-pe-spate
fotbal-feminin-foarfeca-pe-spate
fotbal feminin echipa
fotbal feminin echipa
fotbal fete pe tocuri
fotbal fete pe tocuri
preluare pe piept
preluare pe piept

Da-i share sa vada si prietenii tai !