Mikala

Indrazneste sa vizezi

Guvernul nu vrea autostrazi !

Avem bani la Bruxelles pentru proiecte de infrastructură. Nu avem proiecte, spune cat se poate de clar comisarul european Corina Cretu.

Comisia europeana aloca fonduri pentru fiecare tara in parte pentru diverse proiecte, inclusiv infrastructura. Nu trebuie decat sa depui un proiect. Partea trista pentru spagarii din PSD si prietenii sau relatiile lor este ca nu poti lua acasa din acesti bani.

Guvernul nu depune proiecte de infrastructură pentru a fi finanțate cu fonduri europene și preferința autorităților de la București pentru parteneriatele publice private în detrimentul fondurilor europene nu este văzută cu ochi buni la Bruxelles.

Pai normal sa nu vrea sa faca infrastructura cu banii europeni. Sunt atatea motive:

  • in primul rand inainte de a incepe nu se poate lua spaga
  • proiectele sunt verificate de catre comisia europeana
  • daca nu sunt executate corect fondurile se returneaza
  • sunt prea durabile

Proiectele de infrastructura facute prin colaborarea PSD cu diverse firme dubioase sunt defectuoase si au o durabilitate mica sau foarte mica.

Vedeti bine ca jegurile astea fac in asa fel incat sa puna mana pe cat mai multe proiecte cu statul, dar nu fac nimic pentru a aduce beneficii pentru cetateni.

Mai pe sleau strazile sunt pline de gropi, in schimb se asfalteaza des si prost.

Guvernul nu depune proiecte de infrastructura

Pai sa nu-i bagi ‘n  .. pista ma-sii ??!? Aia plina de gropi !

Dragi romani, va iubesc, dar sunteti prosti. Nu are rost sa va jignesc pentru ca o fac degeaba. Cu asa conducatori ca Veorica_care la cat de proasta voteaza in parlamentul european pentru casatoria persoanelor de acelasi sex (nu cred ca de capul ei) si apoi vine in Romania s-o arda mioritic.

Si dupa ce ca ie prosti si nu vor sa faca “sosea” nu lasa nici pe altii. Chinezu face o autostrada gratis si isi recupereaza banii din concesionare pe un numar de ani.

infrastructura autostrada
autostrada

Târgu Mureș – Iași 

Este o prioritate. Pentru ea sunt bani pentru studii de fazabilitate si nu numai. De ce nu se vrea ? Care sunt interesele ?

Sa va mai spun ca Guvernul Dăncilă și-a încălcat promisiunea de a depune la Bruxelles, pentru finanțare, proiectul metroului Pipera – Berceni.

Pana acum s-au pierdut 2 miliarde de euro, din păcate în domeniul cel mai vulnerabil și cel mai necesar pentru România, cel al transporturilor

Ciolos, in scurtul mandat

..UE Dragnea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.