Mikala

Indrazneste sa vizezi

Jack Ma despre esec si succes

Fiecare esec te poate conduce la un succes imens !

jack-ma-this-is-alibabas-most-dangerous-moment

Ce spune Jack despre oamenii saraci:

Cel mai dificil de servit segment de populație îl reprezintă săracii. Dacă le oferi ceva gratuit, ei spun că e o capcană. Dacă le spui că e vorba de o mică investiție, ei spun că nu câștigă suficienți bani pentru așa ceva.

Dacă le spui să încerce lucruri noi, vor răspunde că nu au experiență. Dacă le spui că e vorba de o afacere tradițională, vor spune că e prea greu. Dacă le spui că e vorba de un model nou de afacere, vor spune că e vorba de un MLM.

Dacă le spui să-și deschidă un magazin, vor spune că vor mai multă libertate. Spune-le să-și deschidă o afacere și vor spune că nu au experiență sau expertiză.

Cu toate astea, cu toții au ceva în comun: iubesc să îl întrebe pe google, să asculte de prietenii lor lipsiți de speranță ca și ei, gândesc mai mult decât un profesor universitar și fac mai puține lucruri decât un orb.

Întreabă-i ce sunt capabili să facă. Nu vor știi ce să îți răspundă.

Concluzia mea e: acționeaz mai repede, în loc să tremuri de frică. În loc să te gândești la ce ai vrea să faci, doar fă-o! Oamenii săraci sunt săraci din cauza unui singur lucru: Toată viața lor se bazează pe așteptare…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.