Mikala

Indrazneste sa vizezi

Paradoxuri PSD-iste

Hai sa ne amuzam putin ca romanu, ca altceva oricum nu putem face.

Normal putem face multe dar estem putori. Unii ar spune prosti. Eu nu cred ca romanii sunt prosti. Ci mai degraba delasatori, puturosi, lenesi  .. las lista deschisa pentru cine vrea sa continue.

Vreau sa va spui din capu’ locului ca nu am ceva cu PSD-ul. Ca sa fiu cat se poate de sincer cand vad parlamentari imi vine sa vomit. Va prezint in continuare cateva paradoxuri psd-iste…

Ca sa fie mai usor am facut  o mica lista. Nu ma intereseaza politica, asa ca n-am facut cercetari aprofundate pe aceasta tema. Ce vedeti mai jos sunt cateva idei care mi-au ajuns la urechi.

 

Paradoxuri PSD-iste 2017

  1. Sa-ti cumperi case din meditatii.
  2. Benzina este de doua ori mai scumpa decat in tara vecina.
  3. Dusterul este mai ieftin cu 2.000 de euro la unguri.
  4. Avem regi ai asfaltului dar asfalt .. cucu.
  5. Preotii duhnesc de aur

 

Dupa celebrele minuni ale lui Ceausescu acestea sunt, fara lux de amanunte, o parte din minunile PSD-ului.  Dupa cum stiti foarte bine au castigat conducerea sectoarelor si a capitalei, a majoritatii judetelor si mai nou parlamentul. Sa nu credeti ca acest lucru a fost facut prin furt.

Cand ii vad ca vin ca niste floricele de primavara si povestesc la televizor cum o sa faca din tara asta un rai daca-i votam mi se rupe … sufletul.  Si la sfarsit de mandat, dupa doar 4 ani, pleaca cu vile si averi de X ori mai mari, din munca cinstita, evident.

In capu’ la lista este, bineinteles, al nostru presedinte care tace ca mutu la  … popor si ne explica la televizor ca profesorii care fac meditatii si nu au cel putin 4-5 case sunt ghinionisti. (bine ca nu i-a facut prosti sau altcumva). Norocu profesorilor ca a ajuns presedinte ca probabil ca mai lua vreo 20 de case. Sistemul este legal din moment ce nu s-a intamplat nimic cu mutulica, asa ca dragi profesori, la treaba.

Puteti vedea scena ghinionistului aici.

iohanis presedinte romania

Daca nu aveti cu ce mere la meditatii va puteti cumpara un Duster din Ungaria. Cum de ce din Ungaria ? Pai este mai ieftin cu 2.000 de euro. Ete dovada AICI. 

Bun, acum ca ti-ai cumparat masina pentru meditatii trebuie sa stii cu ce sa alimentezi. Benzina noastra este foarte buna. O puteti gasi la jumatate de pret in Moldova.

Pentru cei care nu stiu litrul de benzina la poarta fabricii este cam 1.7 lei. El se vinde in Romania cu 5 lei si in Moldova cu 2.7 lei. Pana si in Bulgaria este mai ieftina.

Motivul pentru care va recomand o masina SUV este ca mai dureaza putin pana se termina autostrazile. Mare parte din planuri sunt gata de 50 de ani ! Cei care vor confirmarea pot vedea Reteaua de Autostrazi Revizuita Iptana din anii 1968. N-au fost nevoie de studii de fezabilitate, sau alte minuni. Acestea erau facute. Trebuia doar executata lucrarea.

Evident ce pentru a deveni rege al asfaltului trebuia s-o iei de la capat si sa faci un proiect nou, adica sa dai copy-paste, probabil sa modifici ceva pe ici pe colo sa nu bata la ochi si sa pui stampila ta.

Då doamne.

PSD granarul europei

Acuma daca ai masina si benzine, tot nu poti merge pe drumurile tarii. Presupunand ca ar fi, desigur, tot trebuie sa mai faci ceva. Imparte cate din averea ta cu preacinstitii preoti. Nu de alta, dar bietu doar n-o sa mearga cu un amarat de Duster ca tine. Iar clasa Mercedes costa tati. Fa bine si da ceva Domnului ca sa fie bine sa nu fie rau in numele tatalui, al fiului si al sfantului lux. Se poate si mai bine. Adica exista si preoti muncitori care au Porsche.

Nu uitati sa RE-votati PSD peste 4 ani ca sa poata trai si oamenii astia cum se cuvine …

Concluzie

Probabil o sa spuna unii ca Iohanis nu se incadreaza in paradoxurile “pesediste”. Se incadreaza foarte bine din moment ce meditatiile le-a dat cand psd-ul era la guvernare. Inca este asa ca succesuri.

Daca stiti alte minuni astept comenteriile voastre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.