Mikala

Indrazneste sa vizezi

Primaria capitalei vrea sa cumpere 100 de autobuze electrice

Incredibil, doamnelor, domnilor si dragi telespectatori. Dupa ani buni de existenta a masinilor electrice doamna Firea si primaria afla de acest lucru si doreste achizitionarea a 100 de bucati.

Dupa ce a imputit bucurestiul cu 400 de mizerii care au inceput sa se strice de cum au vazut asfaltul bucurestean si polueaza capitala si-asa mult peste nivelul admis o fi zis sa dreaga busuiocu cu 100 de autobuze electrice.

Daca nu te pricepi de ce nu te uiti la altii mai destepti ca tine ? De exemplu la Cluj care e colea la cateva sute de km distanta. In Cluj lucrurile merg din ce in ce mai bine. Eu nu-l iubesc pe Boculete, dar ii respect deciziile pentru ca se vad rezultate. Cum o fi el de cum vreti voi nu-l urmaresc si nu am vazut sa fi zis ca o sa faca si-o sa dreaga, in schimb mi-au trecut prin fata articole de genul Cluj are autobuze electrice si firea cumpara pe combustibil cand toata Europa scapa de masinile pe combustibil.

Sa revenim..

Licitatia lansata marţi de PMB vizeaza achizitionarea a 100 de autobuze electrice si a staţiilor de incarcare lenta. Autobuzele electrice noi vor avea 12 metri, tracţiune electrica, cu Sistem Reîncărcabil de Stocare a Energiei (SRSEE) cu baterii de acumulatori.

Bineinteles ca sunt anumite conditii pentru participarea la licitatia care se incheie pe 27 mai 2019. Nu stiu si nu ma intereseaza. As vrea sa le vad o data in Bucuresti asa cum vreau sa vad si centura gata in timpul vietii mele si crede-ma mai am niste zeci de ani de trait ..

Uneori ma intreb de ce mai stau in mizeria asta de oras, tara si o parte din oameni.

Bine ca facem catedrale si oamenii pleaca din tara zilnic cu sutele (pe bune) !

autobuz electric bucuresti
autobuz electric bucuresti