Mikala

Indrazneste sa vizezi

Romanca Devious Angel – cea mai buna videochatista din lume

O idee de afacere fantastica !

Unde gasesti tu un ziua de azi o afacere cu investitie de 50k euro din care “sa scoti” de 5 ori suma investita in doar cativa ani ? Calculeaza tu ROIu’ ca-i simplu.

Si colac peste pupaza cea mai buna videochatista din lume este romanca !!

Asta dovedeste ca inca avem cele mai frumoase fete. Gandeste-te, sau fa un “exercitiu de imagine” daca vrei  cum ar arata videochatistele din anglia de exemplu (eu n-as face asta in locul tau).

Asa arata Devious Angel. (poza de mai jos e mai .. concludenta 🙂

Devious Angel
Devious Angel

Pentru ca imi place sa lucrez cu materialul clientului am postat mai jos o parte din postul original.

Evident ca ne-a bucurat acest premiu, este o certificare a faptului ca Devios Angel, colega noastra, nu intamplator a avut luni in care a castigat peste 10.000 de dolari. O astfel de activitate nu se face fara traininguri permanente, fara munca asidua, fara suportul unei echipe profesioniste.

Noul studio din retea are 10 angajati, iar in prima luna de functionare a generat venituri de aproape 20 de mii de euro. „Evident, cresterea de la luna la luna a acestei noi afaceri va fi exponentiala in prima faza, la fel si taxele pe care le vom genera catre stat. O activitate de export cum este a noastra nu prea lasa loc de datorii, nici catre angajati, nici catre stat.

Devious Angel videochat
Devious Angel

Pentru franciza Studio 20 exista in acest moment inca 3 precontracte semnate, primele orase in afara Bucurestiului in care vor fi deschise studiouri de videchat glamour Studio 20 sunt: Targoviste, Cluj si Constanta. „Rezultatele primului an de functionare a Studio 20 au convins o serie de oameni de afaceri sa investeasca impreuna cu noi. Este destul de greu sa gasesti o afacere din care sa scoti chiar si de 6 ori suma investita intr-un interval de 5 ani, cat dureaza un contract de franciza. Daca luam in calcul investitia intr-o franciza, de 40-100 de mii de euro, atunci dupa primul an aceasta este complet acoperita, generand in plus un profit de cateva zeci de mii de euro” declara Robert Vanderty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.