Mikala

Indrazneste sa vizezi

Romania cea mai frumoasa tara din Europa

Asa este domnilor ! Romania are un potential fantastic si cine are ochi a vazut bine.

Intro publicatie a site-ului american The Huffington Post se spune cu subiect si predicat ca Romania ar putea fi cea mai frumoasa tara din Europa din mai multe puncte de vedere.

Autoarea articolului Patti Morrow, blogger, fotograf si jurnalist specializat in calatorii, s-a declarat impresionata, printre altele, de Transfagarasanul (cel mai spectaculos drum din lume), arhitectura cosmopolita din Bucuresti si de castelele Bran si Peles.

Informandu-i pe cititorii americani in legatura cu istoria Sibiului, jurnalista reaminteste ca localitatea a fost infiintat in secolul al XII-lea de sasii germani si le semnaleaza faptul ca orasul, al carui centru si-a pastrat splendoarea medievala, „este probabil unul dintre cele mai frumoase din Romania sau poate chiar din Europa”.

O vorba spune ca avem o tara superba, pacat ca-i locuita. Mai exact omul sfinteste locul. Daca nu s-ar mai taia padurea si s-ar investi in turism altfel ar arata fata Romaniei. Sau stiti ce, nici nu trebuie investit in turism. Nici macar un leu. Ar trebui macar lasati oamenii sa investeasca prin mici afaceri locale.

Cum ma sa nu fie apreciata cand are munti, are mare, are delta. Cate tari au delta ?

Romania-Peles
Romania-Peles

Citeste si Respecta batranii

 

Da-i share sa vada si prieteni tai !