Mikala

Indrazneste sa vizezi

Iata noul Samsung GALAXY X pliabil

Momentan nu stim daca cei de la Samsung s-au hotarat la un proiect anume. Telefoanele pe care le vedeti in imaginile de mai jos sunt prototip. Pana la lansarea oficiala stim cert ca Samsung lucreaza la un telefon “impaturibil” si ca acesta va fi lansat anul viitor.

Vestea buna pentru developeri este ca si google oferra suport telefoanelor foldable mai nou.

Care din cele doua telefoane de mai jos vreti sa apara ? Pe care il preferati mai mult ? In functie de fiecare si de modul de foolosire puteti alege pentru varianta mai compacta care ocupa spatiu mai putin sau varianta cu ecran mare cu care poti face binging.

Samsung-Galaxy-X
Samsung-Galaxy-X
Samsung-Galaxy-X_2
Samsung-Galaxy-X_2

Samsung GALAXY X. Cat costa nu stim deocamdata, iar cei de la Samsung au spus ca pretul va fi unul “potrivit” pentru un asemenea model de telefon, deci ne putem astepta la unul de peste 1000 de dolari. Unele zvonuri lansate in trecut au spus cat costa Samsung GALAXY X, iar pretul zvonit era plasat intre 1500 – 2000 de dolari, valoare foarte mare pentru orice fel de telefon, iar de aceea productoa va fi una limitata, de doar cateva sute de mii de unitati.

Specs

Au aparut si caracteristici

display 7.3-inch flexible OLED care poate fi impaturit in 4.6-inch OLED. Procesorul va fi Exynos 9810/Snapdragon 845 CPU si va avea cel putin 6GB RAM. Bateria va avea undeva intre 3000mAh si 6000mAh.

lansarea este o alta necunoscuta, iar coreenii au afirmat miercuri ca vor pune in vanzare telefonul cand va fi pregatit pentru a fi comercializat, iar desigur ca acesta nu este un indiciu clar cu privire la aparitia sa. Diverse zvonuri din lunile anterioare ne-au mai spus cand e lansarea Samsung GALAXY X, ea fiind initial anuntata pentru ianuarie 2019, insa se pare ca va avea loc mai tarziu pentru ca telefonul nu ar avea interfata pregatia pentru lansare deocamdata.

Iata un video complet despre telefoanele “impaturibile” si display-ul Infinity flex a celor de la Samsung.

Haios –> daca scrii pe google “samsung galaxy x release date” apare data de 1 august 2011 🙂

 

Da-i share sa vada si prietenii tai !