Mikala

Indrazneste sa vizezi

Traiasca capra vecinului.. sau nu

De ceva timp a aparut aceasta moda cu capra vecinului.

Cum nu tot ce zboara se mananca va provoc sa nu puneti botul la toate sondajele, fie ele din mediul online sau nu, inainte de a le trece procesa macar putin prin filtrul gandirii.

In ziua de astazi nu este greu sa aduni o comunitate de oameni, mai ales daca sponsorizezi actiunea cu o suma de bani. Oricine poate face o pagina de net in care sa adune prin diferite mijloace un numar de oameni devenind astfel influencer.  Pentru ca apoi sa transmita/influenteze/manipuleze acea comunitate dupa bunul plac sau in functie de interese.

Sunt multe astfel de pagini. Acestea pot fi site-uri proprii sau pagini ale unor grupuri de socializare.

Vezi mai jos cum o duce capra vecinului in ROmania. Pana atunci sa vedem ce fac caprele altora ..

Capra vecinului

Pare sa fie un proiect global in care Dracul (Diavolul, Satana, Necuratul, Ala rau) sau cum vreti voi sa ii spuneti isi arata prezenta prin o serie de statui in locuri publice intens circulate.

Sa incepem cu cea din New York dezvelita le 28 august 2018 in care doi copii se uita la “nenea”. Probabil are legatura cu vorbele lui Isus “Lasati copiii sa vina la mine”

 

devil-statuie-in-new-york
devil-statuie-in-new-york

Alte statui care dezvelite relativ de curand au fost cele din Vancouver si Pakistan. Ambele au fost mutate la cererea publicului. Cea din Vancouver, dracusorul acela in rosu, avea un penis mare in erectie la vedere care a displacut publicului.

statuia satanica din Pakistan
statuia satanica din Pakistan
devil-statue-vancouver
devil-statue-vancouver

Dan Blizerian Ignite Clothing

Era sa sa spun celebrul, dar nu stiu sa fie celebru Danut, asa ca reformulez. Pana si cunoscutul Dan Blizerian si-a creat o linie de haine care are ca simbol o capra. Poate fi coincidenta cu capra pe care a crescut-o in apartamentul.

Se poate vedea in videoclipurile pe care le urca pe contul lui de instagram ca fetele chechetele poarta de ceva timp numai costume de baie Ignite. Sa zicem ca am gasit o poza care sa nu fie indecenta cu logoul lor. (Blizerian, you owe me a beer for the commercial)

ignite clothes blizerian
ignite clothes blizerian

 

Dracul in ROmania

In Romania s-a profitat de prostimea invidioasa din prezent. O campanie numita simplu Traiasca capra vecinului sustinuta de mai o serie de personaje din media (protv, pressone, europafm, times new roman, si altii).

Ce ma derajeaza la aceasta campanie nu sunt statuile, pe care o sa le vedeti mai jos, ci mesajele manipulatoare de genul 4 din 5 romani sunt invidiosi. Bine ca nu zice 199 din 200.

Ok, inteleg ca romanii sunt invidiosi, megalomani, grandomani, dar nu cred ca toti sunt asa. 80% inseamna foarte mult. Aproape toti. Ne intrebam si de ce s-a ajuns aici ?

Hai sa vedem pozele

capra vecinului de la europa efem
capra vecinului de la europa efem
traiasca capra vecinului la pro tv
traiasca capra vecinului la pro tv
capra vecinului de la recorder
capra vecinului de la recorder
capra vecinului de la times new roman
capra vecinului de la times new roman

Concluzie

Per total putem spune, cel putin despre statuile din Romania, ca este o initiativa civica de bun simt, haioasa si de ce nu distractiva.

Despre statuile cu domnu’ Dracu’ din alte meleaguri nu are rost sa ne batem capul. Fiecare cu credinta lui. Cum spune si slogan celor de la protv: gandeste liber.

 

 

Citeste si despre autobuzele electrice din Bucuresti 

 

Da-i share sa vada si prietnii tai !