Mikala

Indrazneste sa vizezi

Un om bogat

Prin brațele lui au trecut multe. Prin mintea lui s-au perindat și mai multe. Dar în sufletul lui doar una a putut să-și facă loc. Ea. Acea femeie simplă cu ochi de cristal, cu zâmbet de zeiță și buze de catifea. Femeia căreia sufletul îi rezona cu al său. Care a știut unde să-și facă loc. Acolo în inima lui. Și a stiut cum să o faca.

Prin simplitate, sinceritate și fiind ea însăși. Liberă și fără inhibiții. Oferind totul. Fără să se teamă că sufletul o să îi fie călcat în picioare. Care a știut ce își dorește. Și nu a renunțat. Care a văzut în el ceea ce nimeni nu mai văzuse.

Tipul acela de bărbat cu un suflet de aur și o inimă de fier. Ambițios și un viitor strălucit alături de ea. Bărbatul flămând de iubire. Flămând de o femeie ca ea. O femeie care a uitat de prejudecăți și care l-a ales pe el dintr-o mulțime de bărbați.

Poate nu este el cel mai frumos, poate nici cel mai bogat. Dar pentru ea nu a contat asta. S-a încăpățânat să creadă în povestea lor. S-a încăpățânat să creadă ca vor fi fericiți. Ca într-o zi se vor plimba prin mulțime de mână. Strânsă tare la pieptul lui. Acolo unde inima lui să bată doar pentru ea.

S-o simtă. Să vibreze. Să fie fericiți. Ei doi. Și dragostea lor…

soldat in tren

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.