Mikala

Indrazneste sa vizezi

Valiza Tel Drum

Acum ca s-a gasit valiza si dupa ce Dragnea a mai venit cu doua valize si alti oameni cu altele, e venit randul si companiei sa isi puna intrebarea fireasca

Cine a pierdut valiza ?

Cateva cuvinte despre Tel Drum si legatura cu Dragnea care dragnea spune ca nu are legatura.

Fiu lu’ Dragnea e bagat bini di tat in firma asta, isi da mailuri personale cu directorul, ii cere bani si se vorbeste numai nasoale desprea ea (n-am auzit de bine nimic) in schimb Dragnea tatucu nu stie nimic.

Hai sa mori tu !

In atatia ani de zile cand fi’tu vorbeste cu Tel Drumu tu incepti si canti Meneaito te pomenesti. Ca oficial o fi asa nu contest, dar nici pe tine nu te cred ca esti pur nevinovat si neprihanit. Parerea mea.

Cateva cuvinte despre compania Tel Drum

Tel Drum Teleorman este o companie de construcții din România.

Despre Tel Drum s-a vehiculat în numeroase rânduri că ar fi, de fapt, controlată de Liviu Dragnea, care i-a încredințat numeroase contracte cu statul pe vremea când era președinte al Consiliului Județean Teleorman.

În februarie 2015 Curtea de Conturi a descoperit că Primăria Zâmbreasca a plătit aproape 400.000 de lei către Tel Drum pentru lucrări neefectuate.

In ianuarie 2018 DNA extinde urmărirea penală pentru Tel Drum, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite.

Este o intreaga poveste in compania asta. Multe legaturi cel putin dubioase.

Mama secretarei Nicoleta Pene isi face firma si face periodic plati de mii sau zeci de mii de lei. Din ce in ce mai multe dovezi ca Dragnea a fost in zona, hai sa spunem asa pana se dovedeste ceva concret, la diverse evenimente ale firmei. Probabil pe la discutii, bagator de seama, sfatuitor dintr-astea. Am inteles ca oficial nu este in acte dar hai sa nu umblam cu cioara vopsita ca nah .. nu e frumos.

La televizor o arzi nevinovat ca nu i-ai vazut de 15 ani si in spatele camerelor te duci la vanatoare de ursi acu 3-4 ani.

In timpul asta ce crezi ca face Irinuca, iubita lui Liviu ? Isi cumpara 2 perechi de pantofi de 2.000 de euro. Pai bravo fata, de unde sunt banii aia ? din valiza, cum bine banuieste o jurnalista ?

Directorul adjunct tel Drum a confirmat o vanatoare interna in cadrul firmei pentru a afla pe unde s-au scurs informatiile.

Cine, cand si cum a sustras “valiza” ?

Momentan Tel Drum a cerut amanare in cazul prezentarii intrun dosar, care s-a redeschis in baza unor informatii, pe motiv ca in Teleorman subiectul este intens mediatizat.

Firma Tel drum e anchetata in 3 dosare. Nicoleta ai ceva sa ne spui ?

Pentru cine a deschis calculatorul mai tarziu sa se uite bine in curte ca este perioada in care se gasesc valize.

Daca ai gasit o valiza suna-ma !

 

Daca vrei sa citesti mai multe despre valize o poti face aici in postul Operatiunea Valiza

 

Da-i share sa vada si prietenii tai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.