Mikala

Indrazneste sa vizezi

Voce 4G (VoLTE) in Romania

Digi Mobil si Samsung au finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciul Voce 4G (VoLTE). Primul telefon din oferta Digi Mobil validat pentru tehnologia voce peste 4G este Samsung Galaxy S8.

Software-ul pentru acest model ce contine functionalitatea de voce peste 4G va putea fi actualizat incepand cu data de 20 octombrie, inclusiv pentru terminalele aflate deja in uz.

Adica cine are telefon are cu ce ba.

Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G, fara a mai necesita trecerea automata a terminalului din reteaua de date 4G catre cea clasica pentru voce, 3G.

Prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de conectarea aproape instantanee a apelului in aproape 2 secunde.

Serviciul Voce 4G, precum si activarea sa sunt gratuite pentru toate abonamentele din oferta.

Incepand cu data de 20 octombrie, utilizatorii Digi Mobil care folosesc terminale Samsung Galaxy S8 si S8+ vor putea beneficia noul serviciu Voce 4G, respectiv de avantajele tehnologiei VoLTE

Voce 4G

 

Oferta Digi Mobil include modelele Samsung Galaxy S8 si S8+, care pot fi achizitionate in 24 de rate fara dobanda la abonamentele Optim, cu ratele direct pe factura Digi. Ratele se acorda prin creditul „ING Acum”, direct din magazinele Digi sau din punctele de prezenta RCS & RDS. Programul de rate este destinat tuturor clientilor Digi Mobil care se califica uzual pentru un credit de nevoi personale, in conditiile oferite de ING. Rata lunara pentru modelul Samsung Galaxy S8 este de 108 lei/luna, iar pentru S8+ este de 123 de lei, TVA inclus, plus avans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.