Mikala

Indrazneste sa vizezi

Puie MSD

Stirea despre intocmirea unui dosar penal pe numele propietarului masinii cu numar de inmatriculare suedez dedicat PSD-ului are semnificatii multiple

I-a urzicat rau pe pesedisti. Pentru ca acest numar de inmatriculare a fost fermentul care a scos la suprafata toata ura, tot dispretul acumulat in electorat impotriva actualului partid de guvernamant. Cu exceptia catorva fandoseli, am vazut mesajul numarului de inmatriculare reluat de oameni de toate felurile, de toate nivelurile culturale, din toate mediile.

Va dati seama cat a trebuit sa scormoneasca, cat s-au perpelit, cat au biciuit politistii pana sa screama cumva aceasta stire, despre faptul ca numarul acela n-ar fi valabil decat pe teritoriul suedez si trebuie rapid scos de pe masina, ca sa racoreasca nervii intinsi ai pesedistilor pusi fata in fata cu dragostea pe care le-o poarta acest popor umilit zi de zi, cel putin de cate ori Viorica Dancila deschide gura?

Ne bagati la puscarie pentru ca ne-am exprimat deschis si plastic sentimentele? Daca pe placuta scria LOVEPSD  se mai lasa cu dosar penal sau amenintare cu un dosar penal?

masina-muie-psd
masina-muie-psd

2 Comments So Far

  1. NU ESTE DECAT O MASINA AR FI TREBUIT SA AIBA NUMERE NORMALE AI CEVA DE SPUS FA O DAR NU CU O MASINA…NU A TI VRUT DECAT AA FACETI PE INTERESANTII IN REST…

  2. Ooo și încă în ce fel a spus-o. Cine poate urla așa tare încât să fie auzit de toate televiziunile din Romania și câteva din afara “puiemsd”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.